SFM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
SFM


 
HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

 

 Nytt forum

Go down 
AuthorMessage
Spion
Civilanställd
Civilanställd
Spion


Tjänst : Generaldirektör
Medlem sedan : 2012-02-04

Nytt forum Empty
PostSubject: Nytt forum   Nytt forum Empty8th March 2015, 14:32

Det här forumet är gjort via en hemsida som erbjuder gratis forum så vi har aldrig haft en tillgång till vår databas eller haft en backup ifall själva hemsidan slutar existera eller om ägarna tar bort vårt forum på grund av någon anledning. Det har varit vårt problem sedan dag ett eftersom vi inte vet om forumet finns kvar nästa dag.

Det här forumet kommer inte tas bort manuellt av FML, men vi kommer satsa på ett nytt och fräscht forum utan en stark koppling till enbart ett område. Det är bäst för både utseendets och anpassningens skull av båda forumen. Nya medlemmar av högkvarteret kommer fortfarande kunna använda detta forum för att återblicka in i arkivet och äldre trådar för att finna instruktioner, stöd eller för att kunna vidareutveckla idéer.

Hursomhelst så kommer vi i försvarsmaktsledningen framöver mestadels befinna oss på det nya forumet där vi kommer bygga upp en ny och fräsch gemenskap. Vi i ledningen ser HH som ett avslutat kapitel och ni får självklart följa med oss till andra platser om ni vill. Men för det krävs att ni registrerar er på vårt nya forum som ägs helt av oss.

Vår nya gemenskap kommer vara mer öppen åt nykomlingar. Vi kommer fortfarande bete oss som en militär organisation. Men eftersom Försvarsmakten inte är ett särskilt originellt namn så kommer vi förmodligen inte alltid kalla oss det i alla spel som vi etablerar oss på. Det är inget lätt beslut, men det är väl rent allmänt roligare och mognare att benämna sig som en medlem av en klan med ett originellt namn. Vi heter redan nu Swedish Air Force i War Thunder eftersom det passar spelets koncept.

Länk till nya hemsidan: http://www.battlegroup.se


Last edited by Spion on 2nd March 2016, 20:09; edited 6 times in total
Back to top Go down
Spion
Civilanställd
Civilanställd
Spion


Tjänst : Generaldirektör
Medlem sedan : 2012-02-04

Nytt forum Empty
PostSubject: Re: Nytt forum   Nytt forum Empty12th March 2015, 13:29

Information och nyheter kommer från och med nu att skrivas på det nya forumet. Det gäller både nyheter och information gällande verksamheten och offentliga nyheter. Se till att registrera er så snabbt som möjligt så att vi kan förflyttas så smidigt och koordinerat som möjligt. Det handlar om att agera nu eller så är det för sent.

De som tjatat så mycket om att ledningen inte gör något har nu chansen att bevisa att de kan göra det som ledningen inte gör. De personer som visar sig vara engagerade och snillen kommer försvarsmaktsledningen överlägga om i högkvarteret.

Vi i ledningen har alltid försökt skapa nya förutsättningar, men man får ta dem medan man har chansen. Ledningen har aldrig stoppat befäl från att hålla en övning med soldater i andra spel. Men de befäl som försökt koordinera en övning till ett bestämt datum har nog insett att det är inte så lätt att vara en chef för personer som inte är vana vid sådant. Är man en chef om ingen kan offra tid för att utföra order? Hur kan man hitta en framtida ledning om ingen kan stå på egna ben?

Jag tror att gamla organisationen körde fast på grund av det här. Därför är det viktigt att vi gör om organisationen helt och inte bara förflyttar stelheten till ett annat forum. Vi fräschar upp oss själva men fortsätter med professionaliteten och en djupt utvecklad organisation.


Last edited by Spion on 10th May 2015, 18:08; edited 1 time in total
Back to top Go down
Spion
Civilanställd
Civilanställd
Spion


Tjänst : Generaldirektör
Medlem sedan : 2012-02-04

Nytt forum Empty
PostSubject: Re: Nytt forum   Nytt forum Empty10th May 2015, 16:44

Det är som tidigare sagt på det nya forumet som man ska hålla nya diskussioner. Det här forumet är enbart till för att kunna återblicka i arkivet och grupperna. Vill man ta upp något som tagits upp här så får man citera ett utdrag härifrån i en ny diskussion på det nya forumet.

Rättigheter för att skriva på det här forumet är från och med nu borttagna för samtliga medlemmar.
Back to top Go down
Sponsored content

Nytt forum Empty
PostSubject: Re: Nytt forum   Nytt forum Empty

Back to top Go down
 
Nytt forum
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SFM :: Information och tillkännagivanden-
Jump to: